СТАТИ УЧАСНИКОМ

Учасники Ліги – переможці «Народного Бренду-2015»

narodnuybrend 2015У Тернополі обрали лідерів серед виробників споживчих товарів та послуг і вже всьоме нагородили переможців у 41-й номінації відзнакою «Народний Бренд».

Традиційно конкурс проводить Медіа Корпорація «RIA». Представники компанії дають можливість мешканцям нашого обласного центру обрати кращого з кращих. Це – нагода для кожного споживача проголосувати за тих, кому він довіряє.

Захід є наймасовішим демократичним вираженням уподобань широких верств населення, кажуть організатори. Щороку кількість бажаючих проголосувати за ту чи іншу компанію збільшується. У цьогорічному опитуванні взяло участь майже 6 тисяч тернополян.

Приємно відзначити, що серед лауреатів конкурсу аж шестеро наших колег - учасників Ліги підприємців «Українська справа»:

 у номінації «Фотосправа» нагороду отримав Юрій Зелененький (фотостудія «АртЛюкс»;

високого визнання удостоївся і Юрій Хоміцький - у номінації «Бутік (магазин одягу, взуття)»;

«Кондитерський дім Блажевських», власниками якого є брати Павло і Роман був поза конкуренцією у номінації «Кондитерські вироби»;

-«Найкращим магазином побутової техніки» у Тернополі стала «Орбіта» Івана Барладина;

У номінації «Будівельна компанія» за підсумками голосування лідирує «Добробуд» Василя Кікінежді;

пастерія «Фламінго» Михайла Гросуляка перемогла у номінації «Піцерія.

- Безумовно, потреба у проведенні таких заходів є надзвичайною. Це стимулює до праці, це виявляє кращих з найкращих, це дає натхнення на наступний рік до роботи, - переконаний Василь Кікінежді.

- Я радий, що в нас, у Тернополі, є така когорта підприємців, є стільки фірм, що цікаво і приємно бачити, як люди працюють у нас, в Україні, не шукаючи інших заробітків закордоном. Вважаю, що це дуже приємно, - зізнався Юрій Хоміцький.

- Визнання людей завжди було і залишається найвищою нагородою за сумлінну працю. Тож відрадно, що підприємці «Української справи» усвідомлюють це і роблять все можливе, щоб краяни залишалися задоволеними товарами і послугами, які вони надають. Вітаю наших переможців і бажаю їм нових здобутків, нових успіхів, нових нагород., - сказав голова правління Ліги підприємців «Українська справа» Михайло Ратушняк.