СТАТИ УЧАСНИКОМ

Відбувся бізнес тренінг на тему " Ефективне управління бізнес процесами"

seminar biz proces 123 листопада у приміщенні Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій відбувся бізнес тренінг на тему " Ефективне управління бізнес процесами"
Тренінг організований у рамках реалізації проекту «Академія бізнесу» започаткованого Лігою підприємців "Українська справа" разом з партнерами Тернопільським інститутом соціальних та інформаційних технологій та Західно-Українським вексильно-фондовим центром.

Проводила тренінг кандидат економічних наук, професор - Іванна Всеволодівна Бакушевич.
Мета заходу: навчити власників та керівників підприємств описувати бізнес-процеси, передати їм знання про управління та оптимізацію бізнес-процесів.
За сучасних умов мінливого бізнес-середовища головним завданням підприємства стає швидке реагування на зміни і відповідне впровадження адекватних заходів в організації і веденні власної підприємницької діяльності. Аналіз ринку і потреб споживачів, моніторинг змін в їх перевагах і поведінці стали основними, стратегічно важливими процесами підприємства, що визначають усю подальшу його діяльність щодо створення продукту, його виробництва, доведення до споживача й одержання прибутку.

seminar biz proces 2